Basarabeni de succes

BASARABENI DE SUCCES, ediția a 3-a.

Simți mirosul de vin fiert și portocale? Nu?! Atunci fii atent aici, pentru că Asociația Tinerilor Basarabeni din Brașov ți-a pregătit un eveniment de calitate, care te va aduce mai aproape de oamenii de afaceri din Brașov, originari din Republica Moldova. Ei vor povesti despre începutul lor în calitate de oameni de afaceri, cum au evoluat și cât de greu le-a fost la început. Promitem o doza mare,mare de motivație și sfaturi utile (care nu sunt de găsit pe net). Totodată vei avea ocazia să-ți găsești un loc de muncă, dacă desigur ți se va potrivi. Și nu în ultimul rând, vei savura un vin fiert cu aromă de Crăciun alături de ei.
 

BASARABENI DE SUCCES, ediția a 2-a.

Asociația Tinerilor Basarabeni din Brașov organizează cea de-a doua ediție a deosebitului eveniment „Basarabeni de succes”, care va avea loc pe 13 decembrie 2018, în Aula Sergiu T. Chiriacescu, sala UI7, începând cu ora 18:00.
Astfel, scopul evenimentului este de a apropia tinerii din Brașov de oamenii de afaceri basarabeni, ca mai apoi aceștia să se cunoască între ei, aflând cât mai multe lucruri despre inițierea și menținerea unei afaceri de succes.
Așadar, evenimentul va fi structurat în trei părți: cea de susținere a unui discurs, care va cuprinde istoria vieții profesionale a invitaților noștri și anume ce factori i-au motivat să aleagă Brașovul, în vederea înființării unei afaceri și ce impedimente au întâlnit pe parcursul activității lor. În plus, ne vor împărtăși diverse oferte de joburi care ar putea servi drept sursă de interes pentru tineri.
Cea de-a doua parte se va desfășura într-un anturaj mai relaxant, deoarece vom încerca să-i cunoaștem pe invitați dintr-o perspectivă mai familiară, cu discuții la o cafea.
Prin urmare, ultima parte și anume cea de divertisment, se va petrece în localul Produse Basarabia, unde invitații noștri speciali se vor delecta cu minunatul gust al vinurilor și spumantelor din inima Moldovei.
Vă așteptăm cu mare drag pentru a ne încărca împreună cu o doză bună de ambiție, inspirație și motivație!
 
 
BASARABENI DE SUCCES.
 
 
Asociația Tinerilor Basarabeni (ATB) din cadrul Universității „Transilvania” din Brașov are deosebita plăcere de a vă invita la prima ediție a evenimentului „Basarabeni de succes”.
Scopul acestui eveniment este de a aduce oamenii de afacere basarabeni mai aproape de tinerii din Brașov. Totodată ne propunem să le oferim și lor posibilitatea să se cunoască între ei.
Evenimentul se va desfășura în două părți. În prima parte a serii vom asculta poveștile de viață a invitaților noștri. Vom afla cum au înființat afacerea, de ce au ales Brașov, prin ce dificultăți și obstacole au trecut ei până au ajuns oameni de succes și ce sfaturi ar avea pentru studenți.
În a doua parte îi vom cunoaște mai aproape pe invitații noștri, vom interacționa cu ei într-o manieră relaxantă, cu discuții la o cafea. De asemenea, ei ne vor prezenta și posibile oferte de joburi și promoții.
Vă așteptăm cu drag pentru o doză de motivație și inspirație. la „Basarabeni de succes”!